Immogra Logo
Follow us
Immogra - Visie

Uitmuntende projecten

Redefining Places

Immogra ontwikkelt toekomstgericht vastgoed en creëert nieuwe plekken met een hoog rendement. We verhogen het rendement van een site door te kiezen voor de juiste invulling. We zetten in op trendsettende architectuur en innovatieve concepten die een positieve impact hebben op de maatschappij. We ontwikkelen duurzaam vastgoed met een grote architecturale, economische en maatschappelijke meerwaarde. 

Scroll down

À découvrir

One Broel

Un appartement de standing dans le cœur historique de Courtrai. Découvrez les 68 appartements uniques situés à côté des tours Broel à Courtrai.

Ontdek

One Broel

Schrijf je in

CRM

Test

Projecten

Residentieel

Dankzij de ontwikkeling van hoogstaande woonprojecten maken we nieuwe en warmte buurten die de bestaande omgeving opfrissen. Een duurzaam project is een project waar mensen graag wonen en zich goed voelen. 

Immogra - Residentieel
Immogra - Kantoren

Kantoren

Inspirerende, duurzame en architecturale kantoorgebouwen op strategische locaties voor gevestigde multinationals, ambitieuze kmo’s en creatieve startups. 

Retail

We ontwikkelen winkelpanden die in het oog springen: gebouwen op AAA-locaties met een optimale bereikbaarheid en een maximale zichtbaarheid. Coming Soon. 

Immogra - Retail
Let's talk

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over een specifiek project? Stel gerust uw vragen. 

Immogra - Contacteer ons